Uklonjeno oko 100 vozila na Ušću

Izvor: RTS, 05.Maj.2018, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uklonjeno oko 100 vozila na Ušću

"Parking servis" je u Beogradu tokom noći sproveo veliku akciju uklanjanja nepropisno parkiranih vozila sa šetališta i zelenih površina na Ušću i po nalogu komunalne inspekcije uklonjeno je oko 100 automobila.
Direktor "Parking servisa" Andrija Čupković je pozvao vozače da ne parkiraju na zelenim površinama i najavio da će "Zeleni pauk" nastaviti sa vanrednim kontrolama u svim delovima grada. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

"Ovakvim parkiranjem uništavaju se tek obnovljene zelene površine u parku Ušće, koji je predviđen za rekreaciju i uživanje, kao i za igru najmlađih u prirodi. To ne smemo dozvoliti, moramo stati na put pojedincima koji se trude da naruže sliku lepšeg i boljeg Beograda za koji se borimo", poručio je Čupković.
Najavio je da će akcije uklanjanja nepropisno parkiranih vozila biti nastavljene, posebno u parkovima, pored priobalja i ugostiteljskih objekata.

Zahvaljujući dobroj koordinaciji i komunikaciji svih gradskih službi i institucija, akcija uklanjanja nepropisno parkiranih vozila sprovedena je bez većih problema, navodi se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JAO, JAO NA UŠĆU: Zeleni pauk odneo 100 automobila

Izvor: Mondo, 05.Maj.2018

Nekom je sinoć u Beogradu noćni provod preseo. Parking servis je tokom noći sproveo veliku akciju uklanjanja nepropisno parkiranih vozila sa šetališta i zelenih površina na Ušću...Foto: MONDO, Petar Stojanović ilustracija..Direktor Parking servisa, Andrija Čupković, je pozvao vozače da ne...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.