Uklone vozila sa trase litije povodom Spasovdana

Izvor: RTS, 15.Maj.2018, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uklone vozila sa trase litije povodom Spasovdana

KP "Parking servis" apelovalo je na vlasnike automobila da, zbog obeležavanja Vaznesenja Hristovog, krsne slave Beograda, u četvrtak blagovremeno pomere svoja vozila sa trase kojom će proći svečana litija.
Vlasnici vozila, koja su parkirana na trasi litije, u Ulici admirala Geprata, na potezu od Dobrinjske do Kneza Miloša, kao i u Dobrinjskoj ulici, na potezu od Kraljice Natalije do Admirala Geprata, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << trebalo bi da ih pomere najkasnije do četvrtka ujutru do 7.00.
U protivnom, ova vozila izmestiće dizalice "Parking servisa", navedeno je u saopštenju.
Sve neophodne informacije o izmeštenim vozilima vozači mogu da dobiju u Korisničkom servisu putem telefona 011/ 30-35-400.
Liturgijom u Vaznesenjskoj crkvi i litijom centralnim gradskim ulicama u četvrtak, 17. maja, biće obeležena slava grada Beograda, Spasovdan, a ovogodišnji domaćin slave, gradski menadžer Goran Vesić, kaže da je velika čast i obaveza slaviti taj praznik.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.