Ukinuti pešački prelazi zbog Gazele

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jan.2010, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukinuti pešački prelazi zbog Gazele

Zbog radova na mostu "Gazela" od ponedeljka, 1. februara, dok traju radovi, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja, saopštio je gradski Sekretarijat za saobraćaj.

Pešački prelaz u Dečanskoj ulici kod Doma sindikata ("Borba") biće ukinut, a njegova zona biće zatvorena ogradom za pešake. Pešacima je preporučeno da umesto ovog koriste podzemni pešački prolaz "Nušićeva" ili prelaz na raskrsnici Dečanske i Vlajkovićeve ulice.

Na raskrsnici Dečanske >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i Nušićeve ulice biće izmenjen signalni plan rada semafora, čime će se dati više vremena vozilima koja skreću u Terazijski tunel.

Na raskrsnici Brankove i ulice Carice Milice biće izmenjen signalni plan u radu semafora, čime će se dati više vremena za prolazak vozila Brankovom ulicom.

Biće ukinut i pešački prelaz preko Brankove ulice, na raskrsnici Brankove i ulice Carice Milice. Zona ovog pešačkog prelaza biće zatvorena ogradom za pešake, a pešacima je preporučeno da za prelazak preko Brankove ulice na ovoj lokaciji koriste podzemni pešački prolaz "Zeleni venac".

Na raskrsnici Pop Lukine i Brankove ulice biće izmenjen rad semafora, čime će se dati više vremena za prolazak vozilima duž Brankove.

Levo skretanje svim vozilima sa Brankovog mosta u Pop Lukinu ulicu biće zabranjeno, a saobraćajna traka koja se koristi za skretanje biće fizički zatvorena.

Vozačima koji su do sada koristili ovu trasu za kretanje preporučeno je kretanje alternativnom trasom - sa Brankovog mosta desno, prema ulici Gavrila Principa, a za dalje kretanje treba koristiti trasu Gavrila Principa - Crnogorska - Karađorđeva - Pariska - Kneza Sime Markovića.

U Pop Lukinoj, u zoni raskrsnice sa Brankovom ulicom, od dve postojeće saobraćajne trake za desno skretanje koristiće se samo jedna.

Na Brankovom mostu će svim vozilima biti dozvoljeno kretanje "žutom trakom", u smeru od Brankove ulice ka Novom Beogradu.

Svim vozilima će biti dozvoljeno kretanje "žutom trakom" i u Bulevaru Nikole Tesle, u smeru ka Brankovom mostu, od ulice Ušće do Bulevara Mihajla Pupina.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.