Ukinut pritvor još jednom uhapšenom Srbinu na KiM

Izvor: B92, 19.Jul.2023, 14:27

Ukinut pritvor još jednom uhapšenom Srbinu na KiM

Urošu Vukašinoviću iz Leposavića određena je kaucija, i on će tokom dana biti pušten da se brani sa slobode.

Ovo je za Kosovo onlajn potvrdio advokat Nebojša Vlajić.

Vlajić je rekao da je Urošu Vukašinoviću danas ukinut pritvor.

"Urošu je ukinut pritvor, određeno je jemstvo. Trudimo se da završimo formalnosti oko uplate, i nakon toga će biti pušten na slobodu. Nadam se da će sve biti završeno tokom današnjeg dana", rekao je Vlajić. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Uroš Vukašinović je uhapšen 9. juna u Leposaviću, zbog navodnog napada na novinare, kada je iz Leposavića prebačen u policijsku stanicu u Južnoj Mitrovici, nakon čega mu je određen jednomesečni pritvor.

Vukašinović je više od mesec dana proveo u zatvoru u Podujevu.

Pre dva dana iz pritvora je pušten i Dalibor Spasić, a u pritvoru se i dalje nalaze trojica Srba - Dušan Obrenović, Nenad Orlović i Milun Milenković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.