Ukida se uredba Vlade Srbije: Pomoćne policije ipak neće biti

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jan.2017, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukida se uredba Vlade Srbije: Pomoćne policije ipak neće biti

Nebojša Stefanović je rekao da će vlada u ponedeljak u 10 sati doneti Uredbu kojom će biti ukinuta postojeća Uredba o pomoćnoj policiji.

- Evo 12 godina postoji, a svi kažu da je štetno, mi ćemo kao vlada ukinuti tu uredbu i neće biti formiranja bilo kakve pomoćne policije - rekao je Stefanović.

Institut pomoćne policije postoji u Zakonu od 2005. godine i nikada nije angažovan nijedan jedini pomoćni policajac, poručio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Stefanović i dodao da se postavlja pitanje zašto neko pokušava da se bavi lažima, ali i zašto su “ti isti” uopšte uvodili institut pomoćne policije.

- Nijedan jedini pomoćni policajac niti je angažovan niti je u planu da bude angažovan - rekao je ministar Nebojša Stefanović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.