Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jan.2018, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ujutru slab sneg i kiša, popodne toplije

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, ujutru i pre podne ponegde sa slabim snegom ili kišom koja će se lokalno na severu Srbije, kao i po pojedinim kotlinama lediti na tlu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Tokom dana će biti osetno toplije u odnosu na prethodni period, mestimično sa kišom, osim u Timočkoj Krajini gde će se zadržati vrlo hladno vreme sa snegom, a posle podne, uveče i u toku noći sa kišom koja će se lediti pri tlu. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<

Vetar će biti slab i umeren jugozapadni, u košavskom području jugoistočni, a na jugu Banata i u planinskim predelima povremeno jak.

Jutarnja temperatura kretaće se od minus šest do minus jedan, a najviša dnevna od pet do 11, u Timočkoj Krajini oko minus dva stepena Celzijusa.

U Beogradu će danas biti umereno i potpuno oblačno i osetno toplije, povremeno sa slabom kišom, samo ujutru u pojedinim delovima grada sa kratkotrajnim snegom ili kišom koja će se lediti na tlu. Vetar će biti slab i umeren jugoistočni. Jutarnja temperatura će biti oko minus tri, a najviša dnevna oko osam stepeni.

Blago smanjenje tegoba mogu osetiti hronični bolesnici, ali se oprez ipak savetuje osobama sa srčanim problemima i astmatičarima. Mogući su reumatski bolovi i glavobolјa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Oprezno danas: Evo gde će padati ledena kiša

Izvor: Mondo, 16.Jan.2018

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, ujutru i pre podne ponegde sa slabim snegom ili kišom koja će se lokalno na severu Srbije, kao i po pojedinim kotlinama lediti na tlu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Foto: MONDO..Tokom dana će biti osetno toplije u odnosu na...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.