Ujutru slab mraz, tokom dana sunčano i toplije

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Apr.2017, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ujutru slab mraz, tokom dana sunčano i toplije

U Srbiji će sutra ujutru ponegde u severnim, zapadnim, centralnim i istočnim krajevima minimalna temperatura biti temperatura ispod nule, tokom dana pretežno sunčano i toplije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Jutarnja temperatura biće od minus dva do pet stepeni, pri čemu se u većini mesta očekuje slab prizemni mraz, a najviša dnevna od 14 do 19. ;Vetar će biti slab i umeren zapadni, posle podne u skretanju na južni.

U Beogradu će jutro >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << biti hladno, na širem području grada sa slabim prizemnim mrazem. Tokom dana pretežno sunčano i toplije, s jutarnjom temperaturom od jedan do četiri i najvišom dnevnom oko 16 stepeni. Duvaće slab i umeren vetar, zapadni, posle podne u skretanju na južni.

Do petka se očekuje pretežno sunčano vreme uz postepeni porast temperature. Samo će još u utorak ujutru biti hladno, ponegde sa slabim prizemnim mrazem.

Za petak meteorolozi predviđaju prolazno naoblačenje, mestimično sa kišom, pljuskovima sa grmljavinom i padom temperature. Zatim, do kraja perioda promenljivo oblačno i hladnije, mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 24. april 2017:

Biometeorološke prilike će biti povolјnije za hronično obolele i osetlјive osobe. Izvestan oprez se savetuje kardiovaskularnim bolesnicima. Mogući su glavobolјa i poremećaj sna.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meteorolozi upozoravaju i dalje na slab mraz, evo kada će nas obradovati sunce (TABELE)

Izvor: BKTV News, 23.Apr.2017

U Srbiji će sutra ujutro ponegde u severnim, zapadnim, centralnim i istočlnim krajevima minimalna temperatura biti ispod nule, navodi se u upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda...Prema upozorenju RHMZ na sajtu, u ponedeljak ujutru će u severnim, zapadnim, centralnim i istočnim krajevima...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.