Ujutru slab mraz i magla, popodne pretežno sunčano

Izvor: B92, 24.Jan.2020, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ujutru slab mraz i magla, popodne pretežno sunčano

Beograd -- U Srbiji će ujutru biti slab i umeren mraz, u nižim predelima mestimično se očekuje magla ili niska oblačnost, saopštio je RHMZ.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, tokom dana će biti pretežno sunčano vreme.

Duvaće slab i umeren, južni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće od minus osam do minus dva, najviša dnevna od tri do devet stepeni.

U Beogradu će sutra ujutru biti slab mraz, a tokom dana se očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pretežno sunčano vreme. Duvaće slab do umeren, južni i jugoistočni vetar. Najniža temperatura biće od minus pet do minus tri, najviša dnevna oko šest stepeni.

U Srbiji se od subote do petka sledeće nedelje očekuje toplije vreme sa dnevnom temperaturom oko i iznad proseka za ovaj period godine, i suvo sa sunčanim periodima, osim u nedelju, ponedeljak i sredu kada se uz više oblačnosti mestimično očekuje kiša, a na visokim planinama slab sneg.

Biometeorološka prognoza za petak, 24. januar:

Meteorološke prilike biće relativno nepovoljne za većinu hronično obolelih. Izvestan oprez savetuje se srčanim i cerebrovaskularnim bolesnicima, a pre podne i astmatičarima. Moguće meteoropatske reakcije su reumatski bolovi i neraspoloženje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.