Ujutru mraz i magla, tokom dana do 16 stepeni

Izvor: B92, 19.Feb.2019, 01:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ujutru mraz i magla, tokom dana do 16 stepeni

U Srbiji će biti pretežno sunčano vreme, sa temperaturom do 16 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Ujutro mestimično slab mraz i magla.

Vetar slab i umeren, jugoistočni, uveče i u toku noći u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura od minus pet do tri, a najviša od 12 do 16.

U Beogradu ujutro u pojedinim delovima grada magla i slab mraz. U toku dana pretežno sunčano. Vetar slab, jugoistočni, uveče i u toku noći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << severozapadni. Najniža temperatura oko tri, na periferiji i do minus tri, a najviša oko 14.

U Srbiji u sredu i četvrtak i dalje toplo vreme. U sredu ujutro i pre podne pretežno sunčano, posle podne prolazno umereno naoblačenje. U četvrtak u većem delu pretežno sunčano. U petak pretežno oblačno i hladnije s kišom, na planinama sa snegom.

Usled očekivane biometeorološke situacije oprez se savetuje osobama sa povišenim krvnim pritiskom, kao i onima koje pate od bolesti nervnog sistema. Kod meteoropata se očekuju reumatski bolovi, nervoza i glavobolјa.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.