Uhapšeno osam trgovaca drogom iz Slovenije, Srbije i BiH

Izvor: S media, 23.Apr.2012, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno osam trgovaca drogom iz Slovenije, Srbije i BiH

Tri slovenačka i četiri srpska državljana, i jedan građanin Bosne i Hercegovine, uhapšeni su u okviru istrage o trgovini drogom, koju je prošle nedelje okončala kriminalna policija u Celju, u saradnji sa kolegama iz Austrije i Srbije, saopšitla je danas policija u Celju.

Osumnjičeni su trgovali drogom u zemljama Zapadne Evrope koristeći transportne kompanije, pri čemu je jedan od njih uhapšen u Austriji dok je prenosio 19 kilograma marihuane, više od 6.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ekstazi pilula i dva kilograma amfetamina, kaže se u saopštenju.

Svi, osim dvojice osumnjičenih iz Srbije, bili su registrovani u regionu Celja, prenela je slovenačka agencija STA.

Dačić: Uhapšeno sedam osumnjičenih za "Azotaru"

Hapšenja zbog "Azotare": "Pali" i zaposleni u Agenciji za privatizaciju!

Kosovska policija privela i Novicu Živića

Austrijska policija je uhapsila još dva člana bande, konfiskovala 34 kilograma marihuane i dodatnih 30 kilograma koji su pronađeni kod druga dva člana. Policija u Celju je tokom proteklih dana pretražila tri kuće, uhapsila troje osumnjičenih, uključujući i jednog od organizatora bande koji je još u pritvoru.

Ukupna vrednost zaplenjene droge procenjuje se na 200.000 evra, dok bi ulična vrednost mogla biti dva ili tri puta veća.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.