Uhapšeno lice koje je pokralo rukometaše Borca

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Avg.2015, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno lice koje je pokralo rukometaše Borca

DOBOJ - Policija iz Doboja lišila je slobode lice čiji su inicijali Ž.R. /20/ iz tog grada za kojeg se sumnja da je otuđilo lične stvari rukometaša banjalučkog Borca, koji učestvuju na Međunarodnom rukometnom TV turniru šampiona, rečeno je u Centru javne bezbjednosti Doboj.

Ž.R. se tereti da je sinoć oko 22.30, za vrijeme utakmice između reprezentacije Saudijske Arabije i Borca, provalio u svlačionicu banjalučkog tima i ukrao ruksak u kojem su se nalazile njihove >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << lične stvari.

Pretresom stana, koji kao član domaćinstva koristi Ž.R, policija je pronašla dio otuđenih stvari.

U toku je rad na pronalažnju ostalih stvari, a nakon kriminalističke obrade Okružnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu teška krađa.

Prema izjavi rukometaša banjalučkog Borca, otuđena su lična dokumenta, mobilni uređaji, novac i bankovne kartice.

Zbog navedenog djela rukometaši su otkazali utakmicu za sedmo mjesto na rukometnom TV turniru šampiona, koja je danas trebalo da počne u 10 časova.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.