Uhapšeno 12 osumnjičenih za prevare

Izvor: Mondo, 14.Dec.2018, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno 12 osumnjičenih za prevare

Policija je u više odvojenih akcija širom Srbije uhapsila 12 osoba i podnela krivične prijave protiv četvoro zbog sumnje da su izveli 38 krivičnih dela iz oblasti imovinskih delikata.

Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac ilustracija

U Užicu je uhapšen 40-godišnji Ž.T, osumnjičen da je od 2015. do 2018. godine od 36-godišnje žene prisvojio skoro 9,5 miliona dinara time što ju je nakon smrti njenog oca doveo u zabludu da će sa nje i njene majke skinuti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << crnu magiju zbog koje je navodno, njen otac preminuo,  saopštio je danas MUP.

Policija je osumnjičenog uhapsila nakon preuzimanja paketa od oštećene, u kojem se nalazio unapred obeležen novac u iznosu od 4.422 evra i predmeti koji pripadaju oštećenoj.

Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni, policija je pronašla još 56 paketa koje mu je oštećena predavala kako bi skinuo crnu magiju.

Policija je u Zrenjaninu uhapsila R.M. (35) i U.D. (28) zbog sumnje da su od oštećenog uzeli 15.000 evra za kupovinu, carinjenje i registraciju dva automobila koje on nije preuzeo jer nema položen vozački ispit dok su mu 2.000 evra uzeli za kupovinu mobilnih telefona u inostranstvu koje mu kasnije nisu predali.

U.D. je osumnjičen da je jedno od vozila kasnije prodao u Beogradu o čemu je obavestio oštećenog ali mu novac nije dao.

Beogradska policija je po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva, podnela krivičnu prijavu protiv 42-godišnjeg muškarca koji je osumnjičen da je kao radnik jedne firme, dok je čistio ispred stana na trećem spratu stambene zgrade, ispod otirača pronašao ključ, ušao u stan i iz komode u spavaćoj sobi ukrao novac i satove.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"TATU TI JE UBILA CRNA MAGIJA" Prevarant ćerki pokojnika tri godine skidao vradžbine i 10 MILIONA DINARA

Izvor: Blic, 14.Dec.2018

Policija je u Užicu uhapsila Ž. T. (40) zbog osnovane sumnje da je od ožalošćene ćerke pokojnika uzeo skoro 10 miliona dinara za "skidanje crne magije"!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.