Uhapšeni zbog maltretiranja trojice maloletnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jul.2010, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog maltretiranja trojice maloletnika

KIKINDA -

Policija u Kikindi uhapsila je i sa krivičnom prijavom privela istražnom sudiji maloletnog Ž.Š. (18) iz Kikinde, Suada J. (21) iz Iđoša, Branislava B. (19) i Vladimira K. (19) iz Mokrina, zbog postojanja osnovane sumnje da su 2008. godine počinili više krivičnih dela prinude, protivpravnog lišavanja slobode, neovlašćeno fotografisanje i nanošenja lakih telesnih povreda, na štetu trojice maloletnika.

U saopštenju kikindske policije se navodi da je krivična >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prijava podneta i protiv maloletnog S.K. (17) iz Mokrina.

U saopštenju se kaže da su osumnjičeni u vremenu dok su boravili u internatu "Angelina Kojić Gina" u Zrenjaninu, uz upotrebu fizičke snage i pretnjama, prinudili trojicu oštećenih maloletnika na nedolično seksualno ponašanje.

Tom prilikom su ih fotografisali mobilnim telefonima i slike pokazivali drugim licima.

Istražni sudija je maloletnom Ž.Š, Branislavu B. i Vladimiru K. odredio pritvor do 30 dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.