Uhapšeni su kriminalci koji su pokušali da obiju stan

Izvor: B92, 11.Jan.2019, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Uhapšeni su kriminalci koji su pokušali da obiju stan"

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da se vodi istraga o motivima napada na novinara portala Žig-Info Milana Jovanovića iz Grocke.

On je rekao i da nadležni organi nisu prestali s istražnim radnjama.

On je na konferenciji za novinare rekao i da su uhapšeni kriminalci koji su pokušali da obiju njegov stan, da su oni priznali to krivično delo i da su ih preuzeli policija i tužilaštvo.

Stefanović je napomenuo da nadležni organi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne mogu da se izjašnjavaju o istrazi, uprkos tome što postoje neke sumnje, jer žele da imaju materijalne dokaze i da budu potpuno sigurni, kao što su imali dokaze za tri izvršioca koje je policija u rekordnom roku pronašla.

On je, međutim, napomenuo da moraju da budu sigurni i u to ko stoji iza dva izvršioca i jednog nalogodavca.

"Nije dovoljno što neko misli ovo ili ono. Postoje različiti tragovi koji o tome govore, hoćemo da budemo sigurni da smo na pravom tragu pre nego što se preduzme neka ozbiljnija akcija. Ali ni u jednom trenutku država nije prestala da radi istragu u ovom slučaju", rekao je Stefanović i dodao da se na ovom slučaju radi veoma posvećeno.

On je podsetio da su prvo otkrivene osobe koje su ušle u stan novinara iz Grocke, da su uhapšeni kriminalci koji su pokušali da obiju stan i da su priznali izvršenje tog krivičnog dela, dakle u rukama su policije i tužilaštva.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još se istražuje ko stoji iza izvršioca i jednog nalogodavca napada na novinara Jovanovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jan.2019

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je danas da je u toku istraga u vezi motiva napada na novinara portala Žig-Info Milana Jovanovića iz Grocke i da nadležni organi nisu prestali s istražnim radnjama...On je na konferenciji za novinare rekao i da su uhapšeni kriminalci koji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.