Uhapšeni reperi zbog kalašnjikova u spotu

Izvor: Kurir, 08.Okt.2012, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni reperi zbog kalašnjikova u spotu

Dvojica članova francuske rep grupe "Negrescro" iza rešetaka su pošto što je policija utvrdila da su puške iz kojih su pucali tokom snimanja novog spota - prave

NICA - Dvojica članova francuske rep grupe "Negrescro" uhapšena su u Nici nakon što je policija utvrdila da su puške iz kojih su pucali tokom snimanja novog spota - prave, prenosi AFP.

U spotu, koji je emitovan u julu i koji je snimljen u siromašnom predgrađu Nice odakle su i reperi, vide >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se dvojica maskiranih muškaraca kako pucaju iz Kalašnjikova u vazduh.

Policija je proučila klip i utvrdivši da je reč o pravom oružju uhapsila repere prošle sedmice. Nekoliko nedelja ranije, pevač "Negrescroa" Pap uhapšen je zbog trgovine narkoticima.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Uhapšeni reperi zbog kalašnjikova u spotu (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Okt.2012

Dvojica članova francuske rep grupe Negrescro uhapšena su u Nici nakon što je policija utvrdila da su puške iz kojih su pucali tokom snimanja novog spota - prave.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.