Uhapšeni pljačkaši pošte

Izvor: B92, 29.Dec.2011, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni pljačkaši pošte

Beograd -- MUP saopštava da su akcijom beogradske policije, samo nekoliko minuta nakon izvršenog razbojništva u pošti u ulici Gundulićev venac uhapšena dva izvršioca.

Oni su u 13.40 ušli u objekat pošte i, uz pretnju automatskom puškom i pištoljem, od radnika oduzeli oko 650.000 dinara, nakon čega su pokušali da pobegnu ukradenim vozilom. Pri hapšenju, kod njih je pronađen novac i oružje koje su koristili u izvršenju krivičnog dela.

Njima je određeno policijsko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zadržavanje, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom istražnom sudiji.

Osumnjičeni su, kako je saopštio MUP, u poslednja četiri meseca, na području Beograda izvršili više razbojništava, a meta napada bili su objekti pošte i veći marketi ,,Maksi",,,Pekabeta", ,,Idea" i drugi.

"U zadnja četiri meseca ova dva lica su izvršila više od 20 pljački, krivična dela su vršili uz upotrebu puške pumparice, pištolja i noževa. Lica su od ranije poznata policiji, na licu mesta prilikom hapšenja pronađeno je ukradeno vozilo sa kojim su vršili krivična, radi se o vozilu marke Zastava 101, sa ukradenim tablicama, u kolima je pronađen i pištolj, puška, kao i novac koji su danas prilikom ove pljačke pošte otuđili," rekao je za B92 Aleksandar Janković, šef Odseka za suzbijanje razbojništva PU Beograd.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni pljačkaši pošte

Izvor: RTS, 29.Dec.2011

Policija uhapsila dvojicu razbojnika u Beogradu, samo nekoliko minuta pošto su opljačkali banku. Pljačkaši bili naoružani puškom i pištoljem...Ministartsvo unutrašnjih poslova saopštilo je da su akcijom beogradske policije, samo nekoliko minuta nakon izvršenog razbojništva u pošti u ulici...

Nastavak na RTS...

Uhapšeni nekoliko minuta nakon pljačke

Izvor: Vesti-online.com, 29.Dec.2011

Dvojica pljačkaša uhapšena su danas, nekoliko minuta nakon što su u pošti u ulici Gundulićev venac od radnika oduzeli oko 650.000 dinara...Kako je navedeno u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, oni su popodne ušli u zgradu pošte i uz pretnju automatskom puškom i pištoljem, od radnika...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.