Uhapšeni osumnjičeni za pljačku kurirske službe

Izvor: Mondo, 09.Nov.2016, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni osumnjičeni za pljačku kurirske službe

Policija je uhapsila dve osobe koje su u Barajevu kraj Beograda opljačkali vozača kurirske službe, saopštilo je danas Ministarstvo unturašnjih poslova Srbije.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Uhapšeni su P.M.(18) i B.J.(18) zbog sumnje da su "u jednoj ulici u Barajevu, uz pretnju nožem i čekićem od vozača kurirske službe oduzeli izvesnu količinu novca", navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni, koji su uhapšeni odmah nakon pljačke, biće privedeni osnovnom javnom tužiocu u Mladenovcu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

UZ PRETNJU NOŽEM I ČEKIĆEM OPLJAČKALI KURIRA: Uhapšeni lopovi u Barajevu

Izvor: Telegraf.rs, 09.Nov.2016

Dve osobe uhapšene su neposredno nakon pljačke u Barajevu...Policija je uhapsila P. M. (18) i B. J. (18), zbog sumnje da su u jednoj ulici u Barajevu, uz pretnju nožem i čekićem, od vozača kurirske službe oduzeli izvesnu količinu novca, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova...Osumnjičeni...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.