Uhapšeni osumnjičeni za napad na policajca

Izvor: RTS, 25.Okt.2009, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni osumnjičeni za napad na policajca

Novopazarska policija uhapsila vozača i suvozača kombija, kojim su udarili saobraćajnog policajca kada je pokušao da ih zaustavi. Povređeni policajac nije životno ugrožen.

Policija u Novom Pazaru saopštila je da je identifikovala i uhapsila vozača i suvozača kombija, kojim su, kako se sumnja, sinoć nanete teške telesne povrede policajcu E.K. kada je pokušao da zaustavi vozilo.

U Policijskoj upravi Novog Pazara rečeno je Tanjugu da povređeni policajac >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nije životno ugrožen i da je prebačen u Beograd na lečenje.

Policija je identifikovala, pronašla, uhapsila i odredila meru zadržavanja vozaču kombija Smaju Dubljak (24) iz Novog Pazara, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivična dela ometanja ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanja javnog reda i mira, teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Uhapšen je i suvozač, Enes Vejselović (22) iz Novog Pazara, zbog osnovane sumnje da je pomogao Dubljaku posle izvršenog krivičnog dela.

Sinoć, u 20.45 časova u Ulici Kej skopskih žrtava u Novom Pazaru, vozač kombi vozila marke "pežo", bez registarskih oznaka, udario je saobraćajnog policajca E.K. i posle nezgode pobegao.

Uviđaj su izvršili istražni sudija Opštinskog suda i policijski službenici Policijske uprave Novi Pazar u prisustvu Opstinskog javnog tužioca.

Vozač kombija Dubljak upravljao je neregistrovanim vozilom pre sticanja prava na upravljanje i bio je u vidno pijanom stanju, saopšteno je iz Direkcije policije policijske uprave u Novom Pazaru.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.