Uhapšeni napadači na novosadske taksiste

Izvor: Mondo, 10.Sep.2012, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni napadači na novosadske taksiste

Policija je odredila meru zadržavanja do 48 sati Danilu B. (19) iz Sremske Kamenice i Novosađaninu Marku B. (19).

Njima je pritvor određen zbog osnovane sumnje da su izvršili krivična dela nasilničko ponašanje i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, saopšteno je danas iz Policijske uprave Novi Sad.

Kako se navodi u saopštenju, Danilo B. i Marko B. se terete da su, u noći 1. septembra, ispred jednog ugostiteljskog objekta, tukli trojicu taksista i lakše >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ih povredili.

Posle toga su ukrali vozilo jednom od taksista i njime udarili u saobraćajni znak u Šafarikovoj ulici, ostavili ga i otišli sa lica mesta.

Uz krivičnu prijavu, stoji u saopštenju, za navedena dela Danilo B. i Marko B. su izvedeni na saslušanje sudiji Osnovnog suda u Novom Sadu koji im je odredio pritvor.

(Tanjug/Ilustracija: Guliver/Getty Images)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.