Uhapšene dve osobe iz Aranđelovca zbog droge

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2019, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšene dve osobe iz Aranđelovca zbog droge

Policija u Aranđelovcu uhapsila je u dve odvojene akcije A.M. (29) i M.M (24) iz tog grada, kod kojih je pronađena droga.

Pretresom domaćinstva A. M. u okolini Aranđelovca policija je pronašla više paketića sa 96,2 grama amfetamina i 21,8 grama kokaina, skrivenih na više mesta u kući i dvorištu, dok je u stanu M. M. pronađena manja količina marihuane.

Kod pedesetdvogodišnjeg oca osumnjičenog A. M. policija je pronašla dva metka različitog kalibra, pa će >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << protiv njega biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenima A. M. i M. M. je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnim tužilaštvima u Kragujevcu i Aranđelovcu, saopštio je MUP.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen mladić: Krio kokain u kući i dvorištu

Izvor: Večernje novosti, 29.Nov.2019

Zbog trgovine i posedovanja narkotika uhapšena dvojica Aranđelovčana Kragujevac - Pripadnici policije uhapsili su A.M.(29), iz okoline Aranđelovca koji se sumnjiči za trgovinu narkoticima. Uhapšen je i M.M.(24) iz ovog mesta, koji se tereti za držanje opojnih droga.Prema policijskom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.