Uhapšene četiri osobe nakon napada na Prajd info centar u centru Beograda

Izvor: Danas, 09.Feb.2019, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšene četiri osobe nakon napada na Prajd info centar u centru Beograda

Policija je uhapsila četiri osobe nakon večerašnjeg napada na prostorije Prajd info centra u ulici Kralja Milana, potvrdio je za N1 organizator Prajda Goran Miletić. Članak Uhapšene četiri osobe nakon napada na Prajd info centar u centru Beograda se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

INCIDENT ISPRED PRAJD INFO CENTRA Miletić: Privedene četiri osobe zbog napada na zaposlene (VIDEO)

Izvor: Blic, 09.Feb.2019

Četiri osobe privedene su nakon incidenta danas oko 17.30 sati ispred Prajd info centra u Ulici kralja Milana, naveo je Goran Miletić, direktor organizacije Civil Right Defenders.

Nastavak na Blic...

Religioznost u Evropi i regionu

Izvor: Danas, 09.Feb.2019

Istraživački centar Pew je proverio koliko su građani u 34 evropke države religiozni. Članak Religioznost u Evropi i regionu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.