Uhapšena zbog zloupotrebe položaja

Izvor: RTS, 22.Dec.2010, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena zbog zloupotrebe položaja

Bivši pravobranilac opštine Mladenovac Zora Antonijević uhapšena zbog sumnje da je izvršila krivično delo zloupotrebe službenog položaja. Policija sumnja da je oštetila opštinu za devet miliona dinara.

Službenici Policijske uprave za grad Beograd i Uprave kriminalističke policije uhapsili su bivšeg javnog pravobranioca opštine Mladenovac Zoru Antonijević, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba službenog položaja i time oštetila >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << opštinu Mladenovac za devet miliona dinara, saopštio je MUP Srbije.

Policija je uhapsila Antonijevićevu u saradnji sa Drugim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu.

Osumnjičena je 2006. godine, u svojstvu javnog pravobranioca opštine Mladenovac, zaključila Ugovor o poravnanju, odnosno razmenila parcele, sa preduzećem "Jedinstvo", koje je tada bilo u stečaju.

Na osnovu tog ugovora koristili su veći broj parcela, za koje su, na ime razlike u ceni, plaćali manju naknadu od predviđene, jer prethodno nije izvršena procena sudskog veštaka.

U saopštenju se navodi da je osumnjičena oštetila opštinu Mladenovac za iznos od 9.107.175 dinara.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OŠTETILA MLADENOVAC ZA DEVET MILIONA DINARA

Izvor: Kurir, 22.Dec.2010

BEOGRAD- Policijska uprava za grad Beograd i Uprave kriminalističke policije su, u saradnji sa Drugim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su Zoru A. (50) iz Beograda, bivšeg Javnog pravobranioca opštine Mladenovac, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivično delo zloupotrebe...

Nastavak na Kurir...

Uhapšen bivši javni pravobranilac Mladenovca

Izvor: Blic, 22.Dec.2010

BEOGRAD - Policija u Beogradu uhapsila je Zoru Antonijević (50), bivšeg javnog pravobranioca opštine Mladenovac, zbog sumnje da je zloupotrebom službenog položaja oštetila opštinu za 9.107.175 dinara (više od 87.000 evra). ..Antonijevićeva je 2006. godine, kao javni pravobranilac opštine Mladenovac,...

Nastavak na Blic...

Uhapšen nasilnik sa benzinske pumpe kod Šapca

Izvor: Mondo, 23.Dec.2010, 18:47

Šabačka policija uhapsila je i odredila meru zadržavanja do 48 sati Slobodanu Jovanoviću (23) iz Bugarina, kod Šapca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništva.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.