Uhapšena kriminalna grupa zbog prodaje kokaina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Nov.2012, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena kriminalna grupa zbog prodaje kokaina

NOVI SAD -

Novosadska policija uhapsila je članove kriminalne grupe koja se bavila prodajom kokaina na teritoriji Novog Sada i Bosne i Hercegovine, saopštila je danas policija.

Kako se navodi, uhapšeni su Zoran J. (37) iz Bača, Milo T. (34), državljanin Bosne i Hercegovine, i Milan B. (31) iz Inđije, zbog sumnje da su proizvodili i stavljali u promet opojne droge.

"Sumnja se da je ova kriminalna grupa nabavljala kokain u Italiji od Dragana J. (35) iz Pećinaca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << protiv koga će biti podneta krivična prijava za neovlašćeno stavljanje u promet opojnih droga", navodi se u saopštenju.

Navodi se da je u automobilu Zorana J. policija juče pronašla oko 125 grama kokaina koji je njemu i Milu T. predao Milan B, a da je pretresom stana u Novom Sadu, koji Zoran J. koristi, pronađeno još oko 215 grama kokaina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena kriminalna grupa zbog prodaje kokaina

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Nov.2012

Novosadska policija uhapsila je članove kriminalne grupe koja se bavila prodajom kokaina na teritoriji Novog Sada i Bosne i Hercegovine, saopštila je policija.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

4 uhapšena zbog prodaje kokaina

Izvor: Kurir, 07.Nov.2012

Novosadska policija sumnjiči četvoročlanu grupu da je koakin koji su nabavljali u Italiji prodavali u Novom Sadu i BiH..NOVI SAD  - Novosadska policija uhapsila je članove kriminalne grupe koja se bavila prodajom kokaina na teritoriji Novog Sada i Bosne i Hercegovine, saopštila je policija...Kako...

Nastavak na Kurir...

Građevinski inspektor osumnjičen za malverzacije

Izvor: Press, 08.Nov.2012, 12:07

Požarevačka policija privela je, saslušala i podnela krivičnu prijavu protiv građevinskog inspektora Opštinske uprave Petrovac na Mlavi, Dragana M.(55) iz Petrovca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja, saopštila je policija...Kako se navodi u saopštenju,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.