Uhapšena gatara koja je skidala crnu magiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Avg.2011, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena gatara koja je skidala "crnu magiju"

SMEDEREVO -

Smederevska policija uhapsila je gataru Slađanu R. (36) iz Kovina koja je građanima "skidala crnu magiju", zbog sumnje da je izvršila krivično delo prevare.

Oštećena M.M. je u dva navrata osumnjičenoj dala zlatan nakit u vrednosti od oko 200 hiljada dinara, koji je Slađana obećala da vrati nakon skidanja "crne magije", ali kada je kasnije pokušala da stupi u kontakt s njom, shvatila je da je prevarena i slučaj prijavila policiji.

Na sličan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << način je prevarena i M.U. iz Smedereva, koja je za "skidanje crne magije" osumnjičenoj Slađani dala dva zlatna prstena vrednosti oko 25 hiljada dinara, takođe, sa obećanjem da kada "crna magija" bude uklonjena, prstenje će joj biti vraćeno.

Osumnjičena je, u zakonskom roku i uz krivičnu prijavu, privedena istražnom sudiji Osnovnog suda u Smederevu, saopštila je policija i pozvala prevarene građane da se jave na telefon 026/633-127.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skidala "crnu magiju"

Izvor: Mondo, 24.Avg.2011

Smederevska policija uhapsila je gataru Slađanu R. (36) iz Kovina koja je građanima "skidala crnu magiju", zbog sumnje da je izvršila krivično delo prevare.

Nastavak na Mondo...

PREVARA: NOSILA ZLATO KOD HODŽE DA SKINE "CRNU MAGIJU"

Izvor: Kurir, 24.Avg.2011

SMEDEREVO - Inspektori kriminalističke policije u Smederevu uhapsili su Slađanu R. (36) iz Kovina, zbog sumnje da je izvršila krivično delo prevare, saopštila je danas policija...Kako se navodi, osumnjičena je od juna do avgusta 2011. prevarila dve građanke Smedereva tako što se predstavljala...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.