Uhapšena dva policajca zbog sumnje da su uzeli mito

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Mar.2015, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena dva policajca zbog sumnje da su uzeli mito

Dva policajca uhapšena su zbog sumnje da su od vozača koji je napravio prekršaj uzeli 5.000 dinara kako ne bi podneli prijavu protiv njega, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Policajci G.N. i S.O. su od vozača koga su zaustavili jer je prošao kroz crveno svetlo na semaforu i uz to razgovarao mobilnim telefonom, zatražili 5.000 dinara da mu ne ne napišu kaznu.

Taj novac su sutradan i uzeli, te ga sakrili ispod zadnjeg sedišta službenog automobila, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << navodi se u saopštenju.

Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole policije uhapšili su osumnjičene kojima je određeno zadržavanje od 48 sati po nalogu Višeg javnog tužilaštva.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.