Uhapšena dva lica! Zatečeni kako pljačkaju kuću

Izvor: SandzakPress.net, 08.Jun.2020, 15:58

Uhapšena dva lica! Zatečeni kako pljačkaju kuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su F. B. (2001) i S. H. (1986) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična djela teška krađa i teška krađa u pokušaju. Policija je u noći između 6. i 7. juna ove godine zatekla F. B. dok je iskakao kroz prozor kuće koji je prethodno, kako se sumnja, razbio, u selu Pobrđe u okolini Novog Pazara. Nedaleko odatle, u automobilu, zatečen je i S. H. koji se sumnjiči da mu je čuvao stražu. Sumnja >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << se da su njih dvojica iste noći provalili u kuću u Selakovcu iz koje su ukrali manju količinu nakita. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu. The post Uhapšena dva lica! Zatečeni kako pljačkaju kuću appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Beograd, uhapšena kriminalna grupa zbog posredovanja u prostituciji

Izvor: RTS, 09.Jun.2020, 10:13

Policija je uhapsila devet osoba za koje se sumnja da su u periodu od juna 2019. godine do kraja maja ove godine pronalazili i angažovali ženske osobe radi pružanja seksualnih usluga, kao i da su uzimali pod zakup stanove na teritoriji Beograda u kojima su one boravile. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.