Uhapšena bivša urednica HTV-a Dijana Čuljak

Izvor: Blic, 08.Mar.2013, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena bivša urednica HTV-a Dijana Čuljak

Bivša urednica HTV-a Dijana Čuljak uhapšena je u večernjim satima zbog uticaja na svedoke u aferi "Kor medija", javljaju hrvatski mediji. Čuljakova će sutra biti ispitana u Tužilaštvu.

U aferi "Kor medija" se bivši suprug Čuljakove Vladimir Šelebaj i još četiri osobe terete za neplaćanje 3,1 milion kuna PDV-a (više od 400.000 evra), kao i nezakonito izvlačenje više od 16 miliona kuna (više od 2,1 milion evra) iz kompanija "Kor medija" i "Medija spot".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Prvoosumnjičeni Vladimir Šelebaj rekao je u istrazi da je "Kor medija" osnovana isključivo na inicijativu Čuljakove, te da je ona imala polovinu učešća u kompaniji i da su delili zaradu.

Čuljakova poriče da je sa bivšim suprugom sklopila tajni ugovor kojim je trebalo da se prikrije njen sukob interesa, budući je u to vreme radila na HTV-u, a "Kor medija" je radila emisije za konkurentsku televiziju.

Povezane vesti: Slučaj nestale novinarke iz Moskve: Muž ubio i raskomadao ženu Proširena istraga u slučaju "Agrobanke" Tužilaštvo: Pritvor Stojanovu i Damjanoviću do 30 dana Na granici Hrvatske i Crne Gore zaplenjen 21 kilogram hašiša Afera "Agrobanka": Za desetak dana hapšenja biznismena

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena bivša urednica HTV

Izvor: Press, 08.Mar.2013

U toj aferi njen bivši muž Vladimira Šelebaj i još četiri lica terete se za neplaćanje 3,1 miliona kuna (409.000 evra) poreza na dodatu vrednost i nezakonito izvlačenje više od 2,11 miliona evra iz kompanija "Kor media" i "Media spot".. Šelebaj je u istrazi, ali i na suđenju bivšem direktoru...

Nastavak na Press...

Uhapšena bivša urednica HTV-a Dijana Čuljak

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Mar.2013, 09:34

Bivša urednica HTV-a Dijana Čuljak uhapšena je u petak uveče zbog uticaja na svjedoke u aferi "Kor medija", javljaju hrvatski mediji. Čuljak će danas biti ispitana u Tužilaštvu. U aferi "Kor medija" se njen bivši suprug Vladimir Šelebaj i još četiri osobe terete za neplaćanje 3,1 milion...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.