Uhapšena PORESKA SLUŽBENICA, osumnjičena za korupciju

Izvor: Mondo, 23.Jul.2019, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena PORESKA SLUŽBENICA, osumnjičena za korupciju

Policija u Smederevu, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsila je N.N. (59), poreskog službenika Poreske uprave Filijale u Smederevu, zbog sumnje da je primila mito.

Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija

N.N. je osumnjičena da je zahtevala i primila novac u iznosu od 200 evra od vlasnika preduzetničke građevinske radnje, kako protiv njega ne bi sačinila obaveštenje o pokretanju prekršajnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << postupka, zato što nije blagovremeno predao poreske prijave i platio porez.

Njoj je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu.

Uhapšena poreska inspektorka, sumnjaju na mito

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena poreska službenica zbog primanja mita

Izvor: B92, 23.Jul.2019

Smederevo -- Policija u Smederevu uhapsila je N.N. (59), poreskog službenika Poreske uprave Filijale u Smederevu, zbog sumnje da je primila mito...Policija je hapšenje izvršila u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. N.N. je određen pritvor...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.