Uhapšena Maca Diskrecija: Koga je htela da uceni snimkom?

Izvor: Vesti-online.com, 03.Maj.2017, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena Maca Diskrecija: Koga je htela da uceni snimkom?

Nekadašnja rijaliti zvezda navodno uhapšena prošle nedelje zbog prostitucije i iznude.

Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, prošle nedelje je navodno privedena u stanicu policije 29. novembar gde joj je određen pritvor od 48 sati, nakon čega je prebačena u Centralni zatvor.

"Maca je u više navrata prijavljivana zbog prostitucije, a dokazi u prilog tome stizali su policiji sa svih strana! Čak je i ona sama javno govorila da tako zarađuje za život, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pa je bilo pitanje trenutka kada će policija reagovati", rekao je neimenovani izvor "Staru" i dodao da je Maca, osim za prostituciju, optužena i za iznudu.

"Ucenjivala je jednog čoveka da će njegovoj ženi poslati snimke njihovog razgovora", rekao je neimenovani izvor "Staru".

Maca nije bila aktivna na društvenim mrežama od 27 aprila, ali je pre osam sati objavila selfi bez komentara o tome "zašto je nije bilo".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.