Izvor: Vesti-online.com, 25.Dec.2014, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog tri pljačke pošte i dve pljačke banke

Beogradska policija rasvetlila je tri razbojništva u Pošti Srbije i dva u Vojvođanskoj banci u Beogradu, i uhapsila V.R. (39) iz Beograda zbog sumnje da je izvršio ta krivična dela, saopštio je danas MUP.

V.R. se sumnjiči da je, od avgusta 2011. do novembra 2014. godine, maskiran ulazio u prostorije pošte i banke i uz pretnju pištoljem oduzimao novac od zaposlenih, čime je oštetio te poslovnice za ukupno 1.977.000 dinara i 60.900 evra.

U toku je rad na rasvetljavanju drugih krivičnih dela za koje postoje osnovi sumnje da ih je izvršio osumnjičeni V.R, koji će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

BG:Opljačkao tri pošte i dve banke?

Izvor: B92, 25.Dec.2014

V.R. (39) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je opljačkao tri pošte i dve banke...Beogradska policija rasvetlila je tri razbojništva u Pošti Srbije i dva u Vojvođanskoj banci u Beogradu, i uhapsila V.R. (39) iz Beograda zbog sumnje da je izvršio ta krivična dela, saopštio je MUP...V.R. se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.