Uhapšen zbog teškog ubistva

Izvor: N1 televizija, 21.Mar.2018, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog teškog ubistva

Pripadnici MUP u Vranju uhapsili su N. C. (43) iz okoline Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo, navodi se u saopštenju.

N.C. se tereti da je 18. marta ove godine, u selu Donje Trbešinje kod Vranja, oštrim predmetom naneo povrede šezdesetčetvorogodišnjem muškarcu, od kojih je on preminuo na licu mesta.

Kako se navodi, po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog teškog ubistva u okolini Vranja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su N. C. (1975) iz okolinе Vranja, zbog postojanja osnova sumnjе da jе izvršio krivično dеlo tеško ubistvo...N.C. sе tеrеti da jе 18. marta ovе godinе, u sеlu Donjе Trbеšinjе kod Vranja, oštrim prеdmеtom nanеo povrеdе...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Uhapšen zbog ubistva u Donjem Trebešinju

Izvor: JUGpress.com, 21.Mar.2018

VRANJE..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su N. C. (1975) iz okoline tog grada , zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo...N.C. se tereti da je 18. marta ove godine, u selu Donje Trbešinje kod Vranja, oštrim predmetom naneo povrede šezdesetčetvorogodišnjem...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.