Uhapšen zbog posedovnja marihune

Izvor: RTS, 29.Jul.2010, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog posedovnja marihune

Državljanin Srbije uhapšen na graničnom prelazu između Srbije i Hrvatske, zbog posedovanja 18,75 grama marihuane.

Hrvatska policija je, na graničnom prelazu Bajakovo, uhapsila dvadesetjednogodišnjeg državljanina Srbije, kod koga je pronađeno 18,75 grama marihuane.

Putnik se nalazio u autobusu beogradskih registarskih oznaka, a marihuana je pronađena u  njegovoj putnoj torbi, saopštila je policija Vukovarsko-sremske županije.

Policija je navela da će, pod sumnjom da je počinio krivično delo zloupotrebe opojnih droga, uhapšeni srpski državljanin, tokom dana, uz krivičnu prijavu, biti doveden na Opštinski sud u Vinkovcima.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Vraneša

Izvor: S media, 29.Jul.2010

Pripadnici kraljevačke kriminalističke policije su u nastavku akcije na pronalaženju osumnjičenih za teško ubistvo Luke Vraneša, lišili slobode i uz krivičnu prijavu priveli istražnom sudiji Višeg suda u Kraljevu i trećeg osumnjičenog Dušana Dugandžića (1987) iz Kraljeva zbog postojanja...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.