Uhapšen zbog podmetanja požara

Izvor: B92, 26.Mar.2012, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog podmetanja požara

Čačak -- Miloje J. uhapšen je zbog sumnje da je od 18. do 21. marta u selima Međurečje i Prilike i u blizini Doma zdravlja u Ivanjici namerno izazvao šest požara.

U saopštenju se navodi da su vatrom bili zahvaćeni hrastova šuma i nisko rastinje pored puta, jednog seoskog groblja i tri domaćinstva.

U požarima nije bilo povređenih, a vatrogasci su podmetnute vatre brzo ugasili.

Miloje J. (61) je sa krivičnom prijavom sproveden istražnom sudiji Opštinskog suda u Požegi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za podmetanje šest požara u Ivanjici

Izvor: Blic, 26.Mar.2012

Policija u Ivanjici saopštila je danas da je uhapsila Miloja J. (61) iz tog grada zbog sumnje da je podmetnuo šest požara...On je, kako se navodi u saopštenju, osumnjičen da je od 18. do 21. marta izazvao požare u ivanjičkim selima Međurečje i Prilike, kao i u krugu Doma zdravlja u Ivanjici...Požari...

Nastavak na Blic...

Uhapšen zbog sumnje da je pometao požare

Izvor: Vesti-online.com, 26.Mar.2012

Miloje J. (51) iz Ivanjice uhapšen je danas zbog sumnje da je sredinom marta u selima Međurečje i Prilike, kao i u neposrednoj blizini Doma zdravlja u Ivanjici namerno izazvao šest požara.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.