Uhapšen vozač koji je pobegao

Izvor: Danas, 16.Avg.2019, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen vozač koji je pobegao

Šabačka policija identifikovala je i pronašla šezdesetogodišnjeg muškarca iz okoline Šapca, osumnjičenog da je 15. avgusta u mestu Salaš Crnobarsk izazvao saobraćajnu nezgodu i povredio troje tinejžera, a potom pobegao, saopštila je danas Policijska uprava Šabac. Članak Uhapšen vozač koji je pobegao se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEČAK OD UDARCA ODLETEO 40 METARA Policija pronašla bahatog vozača koji je pokosio tinejdžere i pobegao

Izvor: Blic, 16.Avg.2019

Policija u Šapcu identifikovala je i pronašla šezdesetogodišnjeg muškarca iz okoline tog grada, osumnjičenog da je 15. avgusta ove godine u mestu Salaš Crnobarski izazvao saobraćajnu nezgodu, a potom pobegao.

Nastavak na Blic...

Uhapšen jer je vozilom povredio troje dece kod Šapca i pobegao

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Avg.2019

Policija u Šapcu je saopštila da je uhapsila jednog 60-godišnjaka iz okoline, osumnjičenog da je automobilom teško povredio dvoje dece-pešaka, a jedno dete lakše, i da je potom pobegao...On je na troje dece od 15, 16 i 18 godinа automobilom naleteo 15. avgusta u mestu Sаlаš Crnobаrski kod...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.