Uhapšen starac zbog polnog uznemiravanja

Izvor: B92, 27.Nov.2018, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen starac zbog polnog uznemiravanja

Policija u Rakovici uhapsila je D. L. (72) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje.

On je osumnjičen da je 25. novembra ove godine u beogradskom naselju Resnik oko 13 časova ušao u autobus koji saobraća na liniji 504, seo pored desetogodišnje devojčice koju je dodirivao po kolenima i zapitkivao da li joj se sviđaju muškarci.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, po čijem isteku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhapšen starac zbog polnog uznemiravanja devočice u autobusuj

Izvor: Radio 021, 27.Nov.2018

Policija u Rakovici uhapsila je D. L. (72) zbog sumnje na polno uznemiravanje...On je osumnjičen da je 25. novembra ove godine u beogradskom naselju Resnik oko 13 časova ušao u autobus koji saobraća na liniji 504, seo pored desetogodišnje devojčice koju je dodirivao po kolenima i zapitkivao da...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.