Uhapšen reper Neli zbog optužbi za silovanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2017, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen reper Neli zbog optužbi za silovanje

Američki reper Neli uhapšen je nakon što ga je jedna žena optužila da ju je silovao u svom autobusu za turneje u gradu kod Sijetla.

Advokat dobitnika Gremija črvsto negira te optužbe.

Portparol policije u Obernu komandant Stiv Stoker rekao je da se Neli, čije je pravo ime Kornel Ajral Hajns Džunior, nalazi u zatvoru nakon što je uhapšen u subotu ujutru oko 4.37 časova u svom autobusu za turneje, prenosi AP.

Policija je saopštila da je dobila poziv >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od žene, koja je prijavila da ju je seksualno napao Neli u autobusu za turneje.

Nelijev advokat Skot Rozenblum rekao je da je u pitanju "potopuno izmišljena optužba" i izrazio uverenje da neće biti podignuta optužnica kada se završi istraga,.

Reper je trostruki dobitnik nagrade Gremi, uključujući za pesmu "Hot in hir" (Hot in here), a poznat je i po hitovima "Maj plejs" (My Place), "Over end over" (Over and Over) i"Dilema (Dilemma), koju je otpevao sa koleginicom Keli Rouland.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Reper Neli uhapšen zbog navoda o silovanju

Izvor: Radio 021, 08.Okt.2017

Američki reper Neli uhapšen je nakon što ga je jedna žena optužila da ju je silovao u svom autobusu za turneje u gradu kod Sijetla...Advokat dobitnika Gremija črvsto negira te optužbe...Portparol policije u Obernu komandant Stiv Stoker rekao je da se Neli, čije je pravo ime Kornel Ajral Hajns...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.