Uhapšen razgaćeni navijač

Izvor: B92, 20.Nov.2013, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen "razgaćeni" navijač

Beograd -- Policija juče uhapsila navijača "Partizana" zbog sumnje da je 2. novembra na 145. derbiju skinuo pantalone i donji veš i gledaocima pokazao golu zadnjicu.

Radi se o Svetomiru Aničiću (25), rodom iz Loznice, sa prebivalištem u Novom Sadu. On je priveden u utorak po podne, nakon čega je u skraćenom postupku priveden sudiji.

"Aničić je odmah zatražio advokata, a potom je tražio da pogleda kakvi dokazi postoje protiv njega. Zato je na saslušanje kod >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sudije priveden tek sinoć oko 19 sati. Posle saslušanja biće određeno da li će mu zbog nedoličnog ponašanja na stadionu biti određen pritvor", kaže izvor "Blica".

Derbi utakmicu na "Marakani" obeležio je sukob suprotstavljenih navijačkih grupa Partizana - "Alkatraza" i "Zabranjenih", zbog čega je bila uhapšena 41 osoba.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Novosađanin zbog divljanja na "večitom derbiju"

Izvor: Radio 021, 20.Nov.2013

Policija je juče uhapsila navijača "Partizana" zbog sumnje da je 2. novembra na 145. derbiju skinuo pantalone i donji veš i gledaocima pokazao golu zadnjicu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.