Uhapšen po potjernici Interpola Skoplje

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Okt.2015, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen po potjernici Interpola Skoplje

SARAJEVO - Državljanin Makedonije uhapšen je prilikom pokušaja ulaska u BiH na graničnom prelazu Brod nakon što je utvrđeno da je za njim Interpol Skoplje raspisao potjernicu zbog krivičnog djela krivotvorenje dokumenata.

Lice čiji su inicijali DŽ.R. /55/ kontrolisan je kao pješak na izlazu iz BiH iza ponoći. On će biti predat Sudskoj policiji Suda BiH.

Pripadnici granične policije Višegrad juče su spriječili nezakonit promet 235 litara vina iz Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u BiH, saopšteno je iz Granične poliicije BiH.

Vino je otkriveno prilikom granične kontrole automobila "golf" registarskih oznaka BiH u graničnom pojasu.

Otkriveno vino pripadalo je suvozaču čiji su inicijali D.G. koji nije posjedovao potrebnu dokumentaciju.

Protiv D.G. biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Na aerodromu Sarajevo pripadnici Jedinice granične policije na letu iz Istanbula juče nisu dozvolili ulazak sedmorici državljana Turske.

Stranim državljanima su, zbog neispunjavanja uslova za ulazak u BiH, uručena rješenja o odbijanju, pa su danas vraćeni za Istanbul.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.