Uhapšen pljačkaš stranaca na parkingu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Avg.2018, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen pljačkaš stranaca na parkingu

Beogradska policija uhapsila je I.S. (1975) zbog sumnje da je na parkingu jedne benzinske stanice otvorio automobil u kome je spavalo četvoro stranih državljana i sa poda uzeo torbu sa oko 6.000 evra, rezervni ključ vozila i dokumenta, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

On je uz krivičnu prijavu priveden tužilaštvu u Mladenovcu gde mu je određen pritvor do 30 dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Hapšenje zbog krađe novca i dokumenata

Izvor: Danas, 13.Avg.2018

Beogradska policija uhapsila je I.S. (1975) zbog sumnje da je na parkingu jedne benzinske stanice otvorio automobil u kome je spavalo četvoro stranih državljana i sa poda uzeo torbu sa oko 6.000 evra, rezervni ključ vozila i dokumenta, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.