Uhapšen osumnjičeni za više krađa u Somboru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2020, 15:23

Uhapšen osumnjičeni za više krađa u Somboru

D. B. (27) iz Sombora uhapšen je zbog sumnje da je izvršio više krivičnih dela teška krađa i krađa u tom gradu u protekla dva meseca.

Sumnja se da je on u prethodnom periodu, iskoristivši odsustvo vlasnika, provalio u dve kuće u Somboru iz kojih je ukrao alat, kućne aparate i druge predmete, čija se vrednost procenjuje na oko 110.000 dinara, kao i da je iz jedne od tih kuća otuđio metalnu kasu u kojoj se nalazio pištolj, precizira se u saopštenju MUP-a.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
D. B. se sumnjiči i da je tokom juna i jula iz hodnika stambenih zgrada ukrao tri bicikla.

Po nalogu tužioca njemu je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega je, uz krivičnu prijavu, priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Somboru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

TEŠKE KRAĐE U SOMBORU! OSUMNJIČENI IZVRŠIO VIŠE KRIVIČNIH DELA: Dva meseca odnosio šta je stigao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2020

D. B. se sumnjiči i da je tokom juna i jula iz hodnika stambenih zgrada ukrao tri bicikla..D. B. (27) iz Sombora uhapšen je zbog sumnje da je izvršio više krivičnih dela teška krađa i krađa u tom gradu u protekla dva meseca...Sumnja se da je on u prethodnom periodu, iskoristivši odsustvo vlasnika,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.