Uhapšen nakon što je obio i četvrti stan za redom

Izvor: Blic, 19.Maj.2011, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen nakon što je obio i četvrti stan za redom

Četrdesetdevetogodišnji Dimitrije V. uhapšen je nakon što je juče za sat vremena obio četiri stana u centru grada. Obio četiri stana za sat vremena

Pola sata pre nego što ga je policija uhapsila, Dimitrije je serijski provalio u stanove u ulicama Jevrejska i Solunska na Dorćolu.

Stanari jedne od zgrada prijavili su policiji da su u ulazu videli nepoznatog čoveka koji im se učinio sumnjiv. Na teren su osim najbližih patrola, odmah izašli i inspektori koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su, kako kažu sumnjivo lice pratili do Zelenog venca gde su shvatili da je reč o Dimitriju, koji je do sada nekoliko puta bio u zatvoru baš zbog obijanja stanova.

U policiji kažu da se u Beogradu godišnje obije oko 1.500 stanova. Inače, u poslednje vreme, provalnici najčešće kradu zlato i novac, tačnije, sve ono što staje u džep i omogućava brz beg. Na meti lopova najčešće su domovi na: Novom Beogradu, Vračaru i Čukarici.

Povezane vesti: Oteto sedam estonskih turista u Libanu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.