Uhapšen nakon što je motorom usmrtio vozača bicikla

Izvor: B92, 02.Maj.2021, 22:43

Uhapšen nakon što je motorom usmrtio vozača bicikla

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, po nalogu višeg javnog tužioca u ovom gradu, uhapsili su R.P. (1981) iz okoline Novog Bečeja.

Hapšenje je izvršeno zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, saopšteno je večeras iz Policijske uprave Zrenjanin.

Sumnja se da je on danas u jutarnjim časovima, na putu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << između Novog Miloševa i Bašaida, automobilom marke "opel" udario tridesetdvogodišnjeg vozača bicikla sa motorom, koji je preminuo od zadobijenih povreda.

R.P. se tereti da je potom zaustavio automobil i pešice napustio lice mesta.

Policija je pronašla vozilo nedaleko od mesta na kojem se dogodila nesreća, a efikasnim radom ubrzo je identifikovala i uhapsila osumnjičenog.

R.P. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Zrenjaninu, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen nakon što je automobilom usmrtio biciklistu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Maj.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, po nalogu višeg javnog tužioca u ovom gradu, uhapsili su R.P. (1981) iz okoline Novog Bečeja, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, saopšteno je iz Policijske uprave...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Automobilom udario biciklistu koji je UMRO od zadobijenih povreda, pa POBEGAO PEŠKE sa mesta nesreće

Izvor: Blic, 02.Maj.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, po nalogu višeg javnog tužioca u ovom gradu, uhapsili su R.P. (1981) iz okoline Novog Bečeja, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, saopšteno je večeras iz Policijske...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.