Uhapšen muškarac kod Dimitrograda; prevozio osam ilegalnih migranata

Izvor: B92, 11.Mar.2022, 21:55

Uhapšen muškarac kod Dimitrograda; prevozio osam ilegalnih migranata

Pripadnici MUP Uprave granične policije, uhapsili su D. M. (1991) iz Surdulice.

On je uhapšen zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Policija je osumnjičenog zaustavila na naplatnoj rampi u blizini Dimitrovgrada i u njegovom putničkom vozilu "audi" pronašla osam osoba bez dokumenata.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do 48 časova nakon čega je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Pirotu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Surduličanin uhapšen kod Dimitrovgrada zbog krijumčarenja ljudi

Izvor: JužneVesti.com, 11.Mar.2022

Nakon što je na naplatnoj rampi u blizini Dimitrovgrada u njegovom “audiju” pronađeno osam ljudi bez dokumenata, uhapšen je 30-godišnjak iz Surdulice.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.