Uhapšen Srbin zbog ratnog zločina

Izvor: Vesti-online.com, 02.Dec.2010, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Srbin zbog ratnog zločina

Policija Unsko-sanskog kantona uhapsila je Gojka Pilića zvanog Žućo, koji ima prebivalište u Futogu u Srbiji, zbog sumnje da je počinio ratni zločin.

Pilić, koji je rodom iz opštine Ključ, iz sela Jarice, uhapšen je juče po nalogu Kantonalnog tužilaštva, koje ga sumnjiči da je za vreme rata, 23. oktobra 1992. godine, ubio Jusu Hadžića.

Kantonalni tužilac Jasmin Mesić rekao je da je tog dana Pilić, naoružan automatskim naoružanjem, oko 21 časa zalupao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na ulazna vrata Juse Hadžića i ispalio u njega dva hica.

Na predlog Kantonalnog tužilaštva, sudija za prethodni postupak Kantonalnog suda u Bihaću odredio je Piliću jednomesečni pritvor.

Piliću se nalazi u pritvoru u Bihaću.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.