Izvor: Nezavisne Novine, 16.Avg.2018, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Badžin sin zbog pljačke kuće Saše Popovića

BEOGRAD - Zbog sumnje da je opljačkao kuću vlasnika Grand produkcije Saše Popovića i odnio nakit vrijedan oko 100.000 evra, policija je uhapsila Vojislava Stojčića (38), sina ubijenog policijskog generala Radovana Stojčića Badže, saznaje Tanjug.

Stočić mlađi je uhapšen u srijedu, a sutra će biti priveden na saslušanje u Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa.

Pljačka porodične kuće Saše Popovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << na Bežanisjkoj kosi izvedena je početkom marta ove godine, kada iz sefa ukraden vrijedan nakit i legalan pištolj.

Sumnja se da je Vojislav Stojčić izvršio pljačke na desetine elitnih objekata, što će biti provjereno u toku istrage.

On je već bio osuđivan zbog pokušaja pljačke jedne vile na Dedinju 2010. godine na zatvorsku kaznu od 18 mjeseci zatvora.

Njegov otac Radovan Stojčić Badža ubijen je u noći između 9. i 10. aprila 1997, u restoranu „Mama mia“. U to vrijeme je bio vršilac dužnosti ministra unutrašnjih poslova.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog krađe nakita vrednog oko 100.000 evra

Izvor: N1 televizija, 16.Avg.2018

Beogradska policija uhapsila je V.S. (38) zbog teške krađe tokom koje je uzeo nakit u vrednosti od oko 100.000 evra, saopšteno je iz MUP-a...Kako se navodi, on je u martu iz kuće oštećenog ukrao metalni sef u kojem se nalazila veća količina zlatnog nakita i skupocene satove u vrednosti od 100.000...

Nastavak na N1 televizija...

Badžin sin dolazi na saslušanje: Supruga ga sačekala ispred tužilaštva (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2018, 12:24

Stojičić će danas biti saslušan u Tužilaštvu povodom sumnji da je opljačkao kuću direktora Grand produkcije Sašu Popovića..Vojislav Stojičić (38), sin ubijenog policijskog generala Radovana Stojičića Badže (46), uhapšen je zbog sumnje da je učestvovao u pljački kuće Saše Popovića,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.