Ugljenisana tela u spaljenom automobilu

Izvor: RTS, 15.Jul.2013, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugljenisana tela u spaljenom automobilu

Policija pronašla dva tela u spaljenom vozilu, u ataru sela Ratković, opština Rekovac. Još se ne zna ko su nastradali jer su i auto i tela potpuno ugljenisani.

U ataru sela Ratković, opština Rekovac, policija je jutros pronašla spaljeno vozilo, u kojem su se nalazila dva ugljenisana tela, potvrđeno je RTS-u.

Predsednik višeg suda u Jagodini Dragan Janićijević potvrdio je za RTS da je prema prvim rezultatima istrage u zapaljenom automobilu pronađena dva ugljenisana >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tela.

Automobil i tela su do te mere izgoreli tako da je za sada nemoguće utvrditi identitet lica, čak ni pol, a ne može se sa sigurnošću tvrditi o kom automobilu je reč, kaže Janićijević.

On ističe da je policiji u Jagodini prijavljen nestanak dve osobe, ali za sada nije izvesno da je reč o stradalim licima u okolini Ratkovića.

Zapaljeni automobil jutros oko osam časova, prvi su pronašli meštani koji su krenuli da seku drva.

Reč je o poljskom putu koji vodi do pašnjaka i šuma. Mesto nesreće je oko 500 metara udaljen od regionalnog puta Rekovac-Kragujevac, i dobro je skriven, jer u okolini nema kuća.

Ostaci ljudskih tela su odneti pogrebnim kolima, a istraga se nastavlja.

Policija je blokirala sve prilaze do zapaljenog automobila dok traje uviđaj i prikupljanje dokaza, koji će dati dokaz na ključno pitanje, da li se radi o brutalnoj likvidaciji ili nečemu drugom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.