Udovičić: Mladi da podrže Srpsku

Izvor: B92, 25.Okt.2013, 01:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić: Mladi da podrže "Srpsku"

Gračanica -- Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić pozvao mlade u Gračanici da u što većem broju izađu na izbore i podrže listu "Srpska".

"Ja moram ovom prilikom da pozovem gradjane, naročito mlade koji su napunili 18 godina da 3. novembra izađu na lokalne izbore i da podrže gradjansku inicijativu 'Srpska'. Tako će podržati program koji podržava i sama Vlada Srbije", rekao je Udovičić novinarima u Gračanici.

Ministar je apelovao da lokalni izbori na Kosovu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prođu u "normalnoj atmosferi", jer, kako je naveo, dosta je bilo svađa i razmirica među

Srbima.

"Mnogo je u prethodnom periodu bilo opstrukcija i pokušaja da se opstrišu i sami izbori. Ovim putem dajem punu važnost izborima kao i

građanima da na njih izađu u što većem broju i da daju podršku građanskoj inicijativi 'Srpska'", rekao je Udovičić.

Prisustvujući u Domu kulture u Gračanici tribini posvećenoj mladima u organizaciji Građanske inicijative "Srpska", Udovičić je rekao da je omadina budućnost Srbije, ali da su pred nama veliki problemi koje treba zajedno prevazići.

"Nismo ni za kakvu podelu jer su mladi pokretači svega. Učiniću sve kao sportista, kao ministar i kao čovek da pođedako pomažemo svima", poručio je Udovičić.

On je rekao da su pred nama teški trenuci, da je 3. novembar blizu i da taj datum, za kada su zakazani lokalni izbori na Kosovu, treba da donese nove promene kako bi krenuli ka rešavanju problema.

"Pozivam vas da u što većem broju izađete na izbore i podržite listu Srpska, jer će Vlada Srbije imati mnogo projekata i planova kako bi na jugu pokrajine došlo do poboljšanja života u svim sferama", rekao je Udovičić.

Na tribini su govorili i kandidati za odbornike liste Srpska za opštinu Gračanica Duško Ivić i Mirjana Zzivić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Udovičić na Kosmetu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2013

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetiće danas Štrpce i Gračanicu na Kosovu i Metohiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.