Udomljavanje pasa i mačaka u subotu u Obrenovcu

Izvor: Blic, 21.Okt.2013, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udomljavanje pasa i mačaka u subotu u Obrenovcu

Opština Obrenovac organizovaće u subotu, od 11 do 15 sati, akciju udomljavanja pasa i mačaka, kako bi se građani edukovali o odgovornom vlasništvu i smanjenje broja pasa lutalica.

Član Veća zadužen za komunalnu infrastrukturu Aleksandar Bogićević rekao je da opština Obrenovac ovu akciju realizuje po prvi put i to u saradnji sa udruženjima za zaštitu životinja.

Veliku pomoć i podršku smo dobili od udruženja za zaštitu životinja sa teritorije opštine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Obrenovac i ovom prilikom im se zahvaljujem na saradnji. Nadam se da ćemo ovaj problem uspeti barem da ublažimo, jer se on teško rešava,

rekao je Bogićević, navodi se u saopštenju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.