Udes kod Skupštine, vozač BMW-a pobegao

Izvor: Press, 20.Dec.2014, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes kod Skupštine, vozač BMW-a pobegao

Muškarac čiji je identitet zasad nepoznat, pobegao je iz automobila BMW kada je policajac pokušao da ga legimitiše posle sudara sa "fijat puntom"
Muškarac čiji je identitet zasad nepoznat, pobegao je iz automobila BMW kada je policajac pokušao da ga legimitiše posle sudara sa "fijat puntom" koji se dogodio oko 17 sati na velikoj raskrsnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na Trgu Nikole Pašića kod Doma Narodne skupštine.
- Čuo se strahovit udarac, a kada sam se okrenula videla sam BMW kom je bio smrskan prednji deo i "fijat punto", koji je od siline udarca u desnu bočnu stranu završio dvadesetak metara dalje.

Ubrzo je došla i policija, a policajac je prišao mladiću u BMW da ga legitimiše.

Mladić je izašao iz vozila, otvarao je i zadnja vrata, pa je izgledalo kao da nešto traži, a onda je u jednom trenutku krenuo da beži niz Kneza Miloša. Policajac je potrčao za njim, ali je posle 15-20 metara odustao - rekla je žena očevidac za Kurir.

Kako saznajemo, u BMW je bila i jedna žena, koja je sve vreme sedela na suvozačevom sedištu.

Policija intezivno radi na utvrđivanju identiteta vozača BMW koji je pobegao i njegovom pronalasku.



Pogledaj vesti o: Fiat Punto

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.