Udes kod Kovilja, poginuli putari na održavanju

Izvor: Mondo, 08.Avg.2014, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes kod Kovilja, poginuli putari na održavanju

Na autoputu Beograd - Novi Sad u blizini mjesta Kovilj dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su poginula dva radnika firme angažovane na održavanju puteva, saopštila je večeras novosadska Policijska uprava.

Foto: Foto ilustracija: Guliver/Getty Images/Thinkstock

oginuli su Z.U. (57) i D.M. (35) iz Opova, a u toj nesreći su povrijeđeni D.P. (50) i Z.V. (40) iz Barande, sela u toj vojvođanskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << opštini.

Do nesreće je došlo jutros oko 8.30 kad je "folksvagen", koga je vozio turski državljanin, udario u prikolicu, u zaustavnoj traci autoputa, pored koje su stajala četvorica radnika.

Od siline udara dva radnika su poginula, a njihove kolege povređene.

Vozač "folksvagena", koji se tereti za teško delo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja, doveden je na saslušanje nadležnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.